Распашная конструкция душевой кабины

Найпопулярніші варіанти конструкцій

Залежно від розмірів ванної кімнати, ваших побажань і дизайнерських рішень, можуть бути обладнані душові кабінки різних видів. Розглянемо найбільш часто зустрічаються варіанти.

Види душових кабінок:

  • З дверима – один з найпопулярніших варіантів на сьогодні. Найчастіше застосовується в ситуаціях, з душовою кабіною розмірами від 90х90 см, коли ширина полотна двері становить 60 см. Двері можуть відкриватися назовні (якщо дозволяють розміри ванної кімнати) або всередину. Для надійного кріплення двері використовується щільна фіксація по центру душовими петлями і магнітними ущільнювачами;
  • З розсувними дверима – особливість цього виду душових кабінок полягає в механізмі відкриття дверей. Такі розсувні скляні двері зручні за рахунок того, що економлять простір. Специфіка конструкції передбачає розміри розсувного стулки – 550-650 мм і фіксованою стулки з шириною 600-700 мм. У разі, якщо отвір кабінки більше – розробляються альтернативні варіанти з фіксованими бічними сторонами і розсувний внутрішньої дверцятами;
  • Душова шторка зі скла – функціональний і одночасно декоративний елемент ванної кімнати, який запобігає розбризкування води. Завдяки скляній поверхні в зручній легше зберігати чистоту, оскільки для догляду за склом досить застосування простих побутових миючих засобів. Скляні шторки для душу бувають статичними, орними або розсувними. Конструкція і розміри залежать від особливості ванної кімнати і її форм.

Замовити скляну душову в Києві

Компанія SKY Construction пропонує своїм клієнтам послуги з розробки, виробництва і облаштування скляних душових кабінок будь-якої складності. Ми пропонуємо тільки якісні конструкції за доступною ціною, які стануть безпрограшним варіантом в будь-якій ванній кімнаті.

Основні фактори, що впливають на ціну душових кабінок зі скла:

  • Розміри конструкції. Ми реалізуємо індивідуальні проекти, що гарантує точну відповідність з розмірами вашої ванній кімнаті і максимальний рівень якості робіт.
  • Тип і особливості скла. Для скляних душових кабінок використовується загартованої скло товщиною про 6 до 10 мм, яке стійке до пошкоджень і статичного впливу.
  • Дизайнерське оформлення. Існує безліч варіантів виконання скляної шторки для душу: з нанесенням піскоструминних малюнків, декорування різними візерунками, кольором і т.д.

Фурнітура. Цей, на перший погляд, незначний елемент, за фактом може стати відповідальним за якість, зручність і довговічність використання конструкції.