Основні види душових кабін

У питанні індивідуального виконання душових не розглядаються стандартні варіанти, оскільки під кожен окремий проект підбираються всі складові: конструкція, форма, розміри і декор. Поговоримо окремо про кожного з них.

Скляне полотно. Для реалізації індивідуальних проектів використовується загартоване скло з товщиною 8-10 мм. Стійкий і міцний матеріал надовго зберігає свій зовнішній вигляд. Існує безліч варіантів оформлення такого скла, які вибираються відповідно до реалізованим проектом.

Варіанти декору:

  • Прозоре скло – класичний вид, який використовується для збільшення простору приміщення;
  • Тонування – додає певного відтінку склу. Найпопулярніші варіанти тонування: бронза, графіт, чорний. Також можливі і інші кольори, але в побутових душових кабінах вони використовуються вкрай рідко;
  • Матове скло – відмінний вибір для душової, оскільки зберігає Світлопропускна здатність скла, але приховує те, що відбувається за ним.
  • Декорування – за допомогою піскоструминної обробки на поверхню наносяться різні малюнки, орнаменти, смужки і т.д.

Конструкція. Розробляється під проект, в залежності від умов диктуються приміщенням вбиральні і інтер’єром цієї кімнати. В таких умовах душова розробляється індивідуально “під ключ”. Спочатку фахівці нашої компанії виїжджають на завмер, консультуються з дизайнером інтер’єру. Це дозволяє реалізувати конструкцію, яка не просто впишеться в інтер’єр, але і буде практичною, надійною, довговічною.

Фурнітура. В цей розділ входять петлі для стулок, коннектори, штанги для кріплення до стін, ущільнювачі, ручки, тримачі для рушників і т.д. Вони підбираються спеціально з необхідних матеріалів (нержавіюча сталь, цинк, латунь), а деякі виготовляються за індивідуальними мірками.

Вибір всіх вищеописаних складових відбувається ще при розробці проекту відповідно до необхідної функціональністю, побажаннями замовника і ціною.

Душові кабіни під замовлення в Києві

Компанія SKY Construction спеціалізується на розробці, виготовленні та встановленні будь-яких скляних і алюмінієвих конструкцій. Вже більше 8 років ми здійснюємо різні складні, індивідуальні проекти, з впровадженням нових методик роботи і сучасних технологій.

Ми пропонуємо:

  • індивідуальний підхід при розробці проекту;
  • виконання робіт “під ключ”;
  • гарантія якості на реалізовані проекти 10 років;
  • оптимальні терміни виконання замовлення.

Наша компанія розробляє, виробляє і встановлює душові кабіни різного цінового діапазону – від простих варіантів економ-класу до ексклюзивних проектів