выбор стеклянных душевых кабин

Як вибрати скляну душову кабінку

Нерідко дилему вибору душової вирішують особливості приміщення, де вона буде встановлюватися. Це стосується конструктивних особливостей, виду дверей, фурнітури та іншого.

Особливості скляних душових:

  • Матеріал – це загартоване скло з товщиною від 8 до 12 мм. Існують різні варіанти його оформлення – починаючи від тонування або матування, закінчуючи нанесенням піскоструминних малюнків і візерунків.
  • Конструкція – особливості конструкції найчастіше диктуються площею і типом ванної кімнати, а також місцем розміщення душової. Це може бути: проста перегородка, П або Г-подібна конструкція і т.д.
  • Двері – їх конструкція вирішує наскільки зручно вам буде використовувати душову. Так це можуть бути: одне і двостулкові двері, які будуть відкриватися орним або розсувним способом.
  • Фурнітура – тут варто звертати увагу на всілякі петлі, ручки, засувки та інше. Якість фурнітури також багато в чому визначає комфорт використання душової і довговічність її служби.

Визначаючись з такими особливостями скляної душової кабіни, ви зможете без труднощів оформити ванну кімнату різних форм і розмірів. Душові з цього прозорого матеріалу вписуються навіть у самі геометрично складні приміщення.

Скляні душові – це вибір для сучасних будинків і квартир. Вони невибагливі в обслуговуванні і не потребують особливого, спеціального догляду.